Át fog szerződni

A Borussia Dortmund megtriplázta Lewandowski fizetését

Német sajtóértesülés szerint a Borussia Dortmund megháromszorozta lengyel sztárlabdarúgója, Robert Lewandowski fizetését a játékos következő - szerződéséből hátralévő utolsó - idényére.

2013.06.11 13:24MTI

A Bild keddi számában arról számolt be, hogy az eddigi 1,5 millió euró helyett 4,5 milliót tehet zsebre az idén Bajnokok Ligája-döntős együttes 24 éves csatára.

A klubvezetés az után döntött a jelentős béremelés mellett, hogy eldőlt, a játékos nem igazol a BL-döntőben éppen a Dortmund ellen győztes Bayern Münchenhez. Hans-Joachim Watzke, a klub ügyvezetője hétfőn ugyanakkor azt mondta, az elképzelhető, hogy a csatár egy másik együttesbe szerződik a nyáron.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.