Tíz óra vetélkedés után szoros az állás

Buda vezet a III. Pest-Buda Sportfesztiválon!

Még az árvíz sem szegte kedvét a sportolni vágyó fővárosi lakosoknak, így hamarosan kiderül, melyik városrész az edzettebb.

2013.06.08 21:39ma.hu

Bár az előzetes terveket módosítani kellett, és a rendkívüli árvíz helyzet miatt nem az eredetileg kiírt Hajógyári szigeten indult útjára a labda a III. Pest-Buda Sportfesztiválon, ez nem szegte a kedvét a sportolni vágyó fővárosi lakosoknak. A Freshlife Sportegyesület és a Sportreakció Kft. által 10 év után újra életre hívott exkluzív lebonyolítási forma több száz budapesti embert sarkallt arra, hogy bebizonyítsák: az ő városrészük az ügyesebb, sportosabb.

A rendezvény előtt három nappal derült ki, hogy az árvíz miatt nem lesz alkalmas az eredeti helyszín, a Hajógyári Sziget az esemény lebonyolítására, de a szervezők gyorsan partnert találtak a Hegyvidéki Önkormányzatban, akik segítettek alkalmas helyszínt találni a nagy presztízsű eseménynek. 10 óra játék után Buda vezet 82-74 arányban, az állás tehát szoros, a szervezők továbbra is szeretettel várják az érdeklődőket és sportolni vágyókat a XII. kerületben található Arany János Gimnáziumban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.