Valverde távozása után

Miroslav Djukic lesz a Valencia új edzője

A spanyol bajnokság utolsó fordulójában a Valencia a Sevilla otthonában 4-3-as vereséget szenvedett és ezzel az ötödik helyen végzett.

2013.06.04 17:17MTI

Három nappal Ernesto Valverde távozása után kedden bemutatta a labdarúgócsapat új vezetőedzőjét a Valencia: a következő szezontól Miroslav Djukic, a klub egykori játékosa irányítja az együttest.

A 47 éves szakember 1997 és 2003 között volt a spanyol gárda futballistája.

"Számomra egy álom megvalósulása, hogy ide jöhettem" - mondta bemutatásakor a szerb tréner, aki az előző két szezonban a Valladolid edzője volt.

A spanyol bajnokság utolsó fordulójában a Valencia a Sevilla otthonában 4-3-as vereséget szenvedett és ezzel az ötödik helyen végzett, azaz a következő idényben nem indulhat a Bajnokok Ligájában, csak az Európa Ligában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.