Rosszul kezdődött a nap

Sportlövő-vk: messze a döntőtől a magyarok

Nemes Adrienn, Tobai-Sike Renáta és Babicz Sára sem volt elég a döntőbe jutáshoz a női sportpisztolyosok között a sportlövők müncheni Világkupa-viadalának második versenynapján.

2013.05.26 15:10MTI

A verseny honlapja alapján a három magyar közül Nemes teljesítménye volt a legjobb, ám az ő 573 körös eredménye is mindössze a 27. helyre volt elég, a nyolcas fináléba jutástól hat körrel lemaradt. 

Tobai-Sike 572 körrel a 30., míg Babicz 556 körrel a 67. pozícióban zárt a 86 lövőt felvonultató mezőnyben. A nap másik számában, a férfiak szabadpisztoly versenyében Tátrai Miklós kiesett a selejtezőben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.