Búcsúznak

Nem jutottak tovább a magyar úszók és sportlövők

Nem jutottak döntőbe a londoni paralimpia hétfői versenynapján érdekelt magyar úszók és sportlövők.

2012.09.03 15:40MTI

Az uszodában Illés Fanni (SM6-os kategória) 200 vegyesen futamában 7., összesítésben pedig 14. lett, míg Csúri Ferenc (S8) 50 gyorson futamában a 6., míg a végelszámolásban a 13. helyen zárt. A sportlövőknél Gurisatti Gyula és Dávid Krisztina a 30+30 lövéses sportpisztoly számban próbált szerencsét, melyben a férfiak és a nők együtt versenyeztek. Gurisatti a lassú szakasz után 280 körrel a 11. volt, ám a 265 körös gyors résszel végül visszacsúszott a 18. helyre. 

Dávid a 30 lassú után 274 körrel a 19. helyen állt, a gyors szakaszban viszont egy (későn jelzett) pisztolyhiba miatt egy lövést nem tudott leadni, 268 kört lőtt, ezzel összesítésben a 20. helyen végzett. A szerdai nyitóünnepségen a magyar küldöttséget vezető atléta ikerpár, Biacsi Ilona és Bernadett eredetileg hétfőre kiírt 1500 méteres előfutamát a visszalépések miatt törölték, így a testvérpár csak a szerda esti, hatfős döntőben lesz érdekelt.

Többre kíváncsi?

Ha többre kíváncsi, olvassa a ma.hu olimpiai rovatát, az olimpiahirek.hu-t! KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.