Gera Zoliék érkeznek vendégségbe

Felcsút-West Bromwich Albion meccs lesz júliusban

Az élvonalba feljutott Puskás Akadémia labdarúgócsapata júliusban, Sopronban barátságos felkészülési mérkőzést játszik a Gera Zoltánt is foglalkoztató West Bromwich Albionnal.

2013.05.23 20:59MTI

Az angol klub honlapján olvasható csütörtöki közleményben az áll, hogy a gárda - amely sorozatban negyedik első osztályú szezonjára készül - nyolcnapos ausztriai edzőtáborban vesz részt, s előbb július 18-án Huszti Szabolcs együttesével, a német Hannoverrel, majd négy nappal később a felcsúti csapattal találkozik.

"A Puskás Akadémia Magyarország egyik feltörekvő alakulata, s nagyon örülünk annak, hogy elfogadták a felkérésünket" - nyilatkozta Richard Garlick, a West Bromwich sportigazgatója. Az Albion a múlt vasárnap zárult szezonban a nyolcadik helyen zárt a Premier League-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.