Spanyol Király Kupa

Mourinhót és Ronaldót is két meccsre tiltották el

A portugál szakembert azért küldték el a kispadtól, mert hevesen kritizált egy játékvezetői döntést az Atlético Madrid által hosszabbításban 2-1-re megnyert finálé 75. percében.

2013.05.22 18:47MTI

José Mourinhót, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzőjét és Cristiano Ronaldót, a gárda sztárjátékosát is két mérkőzésre szóló eltiltással sújtották a Király Kupa múlt szombati döntőjében kapott piros lapja miatt - jelentette be a spanyol szövetség (RFEF) szerdán.

A portugál szakembert azért küldték el a kispadtól, mert hevesen kritizált egy játékvezetői döntést az Atlético Madrid által hosszabbításban 2-1-re megnyert finálé 75. percében. Mourinho nem fogja letölteni a büntetést, hétfőn ugyanis közös megegyezéssel szerződést bontott a Reallal, és sajtóértesülések szerint visszatér korábbi klubjához, az angol Chelsea-hez.

Ronaldót a hosszabbítás második félidejében állította ki a játékvezető, miután fejbe rúgta az Atlético kapitányát, Gabit.

A bajnokságban második Real Madridnak még két mérkőzése van hátra a Primera División mostani idényéből, előbb vasárnap a Real Sociedad vendégeként, majd jövő szombaton hazai környezetben, az Osasuna ellen játszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.