Spanyol Király Kupa

Mourinho: edzői karrierem legrosszabb szezonja ez

Egyértelmű kudarcként értékelte a Real Madrid szezonját Jose Mourinho vezetőedző, azok után, hogy együttesével a labdarúgó spanyol Király Kupán is vereséget szenvedtek.

2013.05.18 10:20MTI
Fotó: MTI

"Edzői karrierem legrosszabb szezonja ez, mely során mindössze egy trófeát tudtunk elhódítani, de az se nekem, se a klubnak nem ér sokat" - mondta szomorúan a városi rivális Atlético ellen a hosszabbításban 2-1-re elveszített kupafinálét követően a portugál szakember, utalva a Real augusztusi spanyol Szuperkupa-sikerére. 

A mérkőzés második félidejében a kispadtól elküldött Mourinho szerint összességében sikeres volt eddigi madridi munkája, a sajtótájékoztatón emlékeztette az újságírókat arra, hogy csapatával sikerült legyőzni az FC Barcelonát, melyet a világ legjobb együttesének tartottak, s pontrekorddal nyerték meg tavaly a bajnokságot. 

"A harmadik idényem ezekkel az eredményekkel egyértelműen kudarc. Más tréner biztos elégedett lenne, ám számomra ez a legrosszabb szezon - hangsúlyozta, hozzátéve, hogy a bajnoki ezüstérem, a kupadöntő, illetve a Bajnokok Ligája-elődöntő nem csak számára, hanem a csapat számára sem elég. 

Mourinho távozását a csapattól ugyan már sokan szinte tényként kezelik, a tréner azonban most csak azt hangsúlyozta, hogy le fog ülni tárgyalni a Real elnökével a folytatásról. "Annyit megígérhetek, hogy őszinte leszek, s amint megszületik a döntés, a csapat mindenkit értesít róla" - közölte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.