Sport TV

Családbarát stadionok: szavazhatnak a szurkolók is

A fődíj a Sport Tv által biztosított 10 millió forint értékű reklámfelület, valamint az MLSZ-szel közösen felajánlott egymillió forint készpénz.

2013.05.13 07:44MTI

Májusban már a szurkolók is szavazhatnak arra, hogy melyik a leginkább családbarát stadion a labdarúgó OTP Bank Ligában.

A kezdeményezést elindító Sport Tv a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) közösen az előző szezonban hirdette meg először a versenyt, amelyet akkor a Győri ETO nyert.

A Sport Tv közleményéből kiderült, a klubok a mostani idényben is igyekeznek sokat tenni azért, hogy minél több teljes család, nő és gyermek látogasson ki a mérkőzésekre. A fődíj a Sport Tv által biztosított 10 millió forint értékű reklámfelület, valamint az MLSZ-szel közösen felajánlott egymillió forint készpénz. Utóbbit a győztes egyesület csak arra költheti, hogy drukkereinek megteremtse a lehető legjobb feltételeket.

Májusban a szurkolók a hivatalos versenytől független közönségszavazás keretein belül a Sport Tv Facebook-oldalán adhatják le szavazataikat azokra a stadionokra, amelyeket a leginkább családbarátnak tartanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.