Labdarúgás

Dzsudzsák gólt rúgott és gólpasszt adott a Dinamo Moszkvában

Dzsudzsák Balázs góllal és gólpasszal járult hozzá csapata, a Dinamo Moszkva sikeréhez: a fővárosi gárda az orosz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén 2-1-re diadalmaskodott a Krilja Szovjetov vendégeként.

2013.05.05 14:19MTI

A magyar válogatott szélső az 5. percben volt eredményes, jobbról tört be a 16-oson belülre, majd lövése egy védőn megpattanva a jobb alsó sarokban kötött ki. Dzsudzsák - akinek ez volt az ötödik gólja az idényben - a 61. percben Pavel Szolomatyinnak adott gólpasszt.
   
A Dinamo Moszkva 12 mérkőzés óta veretlen a pontvadászatban, mostani győzelmével pedig az Európa Liga-indulást érő negyedik helyre jött fel a tabellán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.