Fájdalmat érzett a térdében

Bolt lesérült, nem fut Kingstonban

Usain Bolt hatszoros olimpiai bajnok jamaicai sprinter kisebb sérülés miatt nem indul szombaton a kingstoni nemzetközi atlétikai versenyen.

2013.05.01 12:31MTI

A 100 és a 200 méter világcsúcstartója a hosszabbik számban állt volna rajthoz hazája fővárosában, ám a hétvégén edzés közben fájdalmat érzett a térdében. Az orvosi vizsgálatok szerint kisebb húzódást szenvedett, ezért edzőjével úgy döntött, hogy kihagyja a viadalt.
 
"Sajnálom, hogy nem futhatok, mert nagyon szeretek itthon versenyezni, ugyanakkor remélem, hogy hamarosan teljesen rendben leszek" - kommentálta a döntést Bolt, aki tervei szerint jövő csütörtökön a Kajmán-szigeteken 100 méteren indul. A 26 éves futó idén eddig egy versenyen szerepelt, méghozzá kiválóan: a világ leghíresebb strandján, a brazíliai Copacabanán 14.42 másodperces remek eredményel nyert 150 méteren.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.