Labdarúgó NB I

Magabiztosan győzött a Kecskemét

A Kecskemét folytatva jó sorozatát biztosan győzött az Eger ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

2013.04.26 19:12MTI

OTP Bank Liga, 25. forduló: Kecskeméti TE-Phoenix-Mecano-Egri FC 3-1 (3-1) 

Széktói Stadion 1500 néző, v.: Radványi gólszerzők: Rakovic (6. öngól), Mohl (23.), Rajczi (26.), illetve Zvara (35.) sárga lap: Vaskó (67.) 

Kecskemét: Antal - Mogyorósi, Vaskó, Varga R. (Hullám 56.), Forró - Póti, Vukasovic, Savic (Diaz 73.), Mohl (Pekár 56.) - Rajczi, Burgos 

Eger: Sztankó - Balogh Zs. (Zvara 9.), Rakovic (Szabó B.), Mecinovic, Koné, Farkas Á. - Koós, Buac, Albert - Németh N. - Horváth Z. (Lasimant 65.) A Kecskemét a 26. percben már három góllal vezetett, így a folytatásra visszavett a tempóból. 

Az Eger ezután becsülettel küzdött, s egy támadása végén szépíteni is tudott. A második félidőben egyik csapat sem tudott fölényt kiharcolni. A sportszerű mérkőzésen a Kecskemét az első félidei határozottabb támadójátékával megérdemelten győzött a sereghajtó ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.