Labdarúgás

Elutasították az AEK Athén fellebbezését, így kiesett a klub

A Görög Labdarúgó Szövetség illetékes bizottsága elutasította az AEK Athén fellebbezését, így története során először búcsúzott az első osztálytól a fővárosi klub.

2013.04.25 13:55MTI

A szövetség fegyelmi bizottsága az április 14-i, Pantrakikosz elleni összecsapáson történt rendbontások miatt vont le három pontot az athéni együttestől. A csapat szurkolói a 87. percben esett öngólt követően a pályára özönlöttek, és a játékosokat bekergették az öltözőbe.

A találkozó félbeszakadt, a szövetség 3-0-s végeredménnyel a Pantrakikosznak adta a mérkőzést, emellett három pontot levont az AEK Athéntől, amely így a 15., azaz kiesést jelentő helyen végzett a bajnokságban.
   
Az AEK Athén korábban 11-szer nyerte meg a görög bajnokságot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.