Kézilabda

Férfi kézilabda Eb-selejtező - négygólos vereség Horvátországban

A magyar férfi kézilabda-válogatott 30-26-os vereséget szenvedett a horvát csapattól Zágrábban a 2014-es dániai Európa-bajnokság selejtezőjében.

2013.04.06 20:26MTI

A mostani eredmény következtében négy forduló után mindkét válogatott hatpontos, de a legutóbbi három világversenyen - olimpián, vb-n és Eb-n - bronzérmes horvátok jobban állnak az egymás elleni eredmények alapján, mivel csütörtökön, Veszprémben csak két góllal, 20-18-ra kaptak ki. A letteket és a szlovákokat a magyar és a horvát válogatott is megverte már egyszer-egyszer, a csoportból az első két helyezett lehet majd ott a kontinenstornán.
   
A szombati mérkőzésen a hazaiak gyorsan ötgólos előnyt szereztek, ezzel pedig a folytatásban jól gazdálkodtak. Sokszor találtak a kapuba leindításból, ilyenkor nőtt a különbség, amikor viszont eredményesen fejezte be támadásait a magyar csapat, és vissza tudott zárkózni, már kevésbé voltak hatékonyak a vendéglátók. A legnagyobb különbség kilenc gól volt, a végére négy maradt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.