Női kézilabda BL

Idegenben szerzett előnyt a Ljubljana

A Krim Ljubljana vendégként két góllal jobbnak bizonyult a Larviknál a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében a párharc első mérkőzésén.

2013.04.06 17:07MTI

A szombati, norvégiai találkozón a szlovén csapat az első félidőben nagyon eredményesen játszott, hétgólos előnyt szorgoskodott össze. A második játékrészben feljavult a Larvik védekezése, úgy tűnt, a norvég csapat képes lesz ledolgozni jelentős hátrányát, de csak egy gólra tudott felzárkózni, egyenlítenie nem sikerült. A Ljubljana végül kéttalálatnyi előnyt szerzett a jövő szombati visszavágóra.
   
Eredmény (az európai szövetség honlapja alapján):
   
női BL, elődöntő, 1. mérkőzés:

Larvik (norvég)-Krim Ljubljana (szlovén) 22-24 (9-16)

Később:

Oltchim Valcea (román)-Győri Audi ETO KC, Bukarest 17.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.