Férfi kézilabda BL

Megvannak a Veszprém negyeddöntőjének időpontjai

Az első mérkőzést április 21-én vasárnap, míg a visszavágót hat nappal később, szombaton játssza majd az MKB Veszprém a címvédő német Kiel ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

2013.03.27 13:58MTI

A magyar bajnok honlapja szerint az európai szövetség (EHF) elfogadta a mérkőzések időpontjait, s ez alapján a németországi első meccs 17.15 órakor kezdődik majd, míg a veszprémi visszavágó 16 órakor.
   
A BL negyeddöntőjének sorsolását kedden készítette el az EHF Bécsben.
   
A két csapat már a csoportküzdelmek során is találkozott egymással: október 18-án a magyar bajnok hazai környezetben 31-30-ra diadalmaskodott, míg a visszavágón, február 17-én a német gárda 32-21-es győzelmet aratott.
   
A BL negyeddöntőinek győztesei jutnak a június 1-2-án sorra kerülő kölni négyes döntőbe.
   
A Veszprém negyeddöntőinek időpontjai:
   
első mérkőzés, április 21.:

Kiel (német)-MKB Veszprém 17.15
   
visszavágó, április 27.:

MKB Veszprém-Kiel 16.00
   
A negyeddöntő további párosítása:

Atlético Madrid (spanyol)-Barcelona (spanyol)
Metalurg Szkopje (macedón)-Kielce (lengyel)
Flensburg-Handewitt (német)-Hamburg (német)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.