Labdarúgás

FA Kupa - elődöntőben a Chelsea

A Chelsea jutott utolsóként az angol labdarúgó FA Kupa elődöntőjébe, ugyanis a hétfői, megismételt mérkőzésen Demba Ba pazar góljával legyőzte a Manchester Unitedet.

2013.04.01 15:26MTI

FA Kupa, negyeddöntő, megismételt mérkőzés:

Chelsea-Manchester United 1-0 (0-0)

Az első találkozót március 10-én játszották, akkor a Manchester United 2-0-ra vezetett, de a Chelsea-nek sikerült egyenlítenie.
   
Március 9-én a Manchester City 5-0-ra verte a másodosztályú Barnsley-t, a Wigan Athletic pedig 3-0-ra idegenben az Evertont.
   
A Millwall (II.)-Blackburn Rovers (II.) mérkőzés gól nélküli döntetlennel ért véget március 10-én, majd a 13-án a megismételt találkozón a Millwall vendégként 1-0-ra nyert.
   
A Wembley Stadionban sorra kerülő két elődöntőben a Millwall a Wigan Athletic gárdájával játszik április 13-án, a Chelsea pedig a Manchester City együttesével 14-én.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.