Labdarúgás

UEFA Kupa-győztes támadót igazolt a Ferencváros

UEFA Kupa-győztes brazil játékossal erősödött a Ferencváros labdarúgócsapata.

2013.02.20 12:54MTI

A fradi.hu szerdai beszámolója szerint a 29 éves, volt utánpótlás-válogatott támadó, Leonardo Vitor Santiago délelőtt írta alá szerződését.
   
Leonardo a Feyenoord utánpótlás-csapataiban kezdte európai karrierjét, és 2000-ben debütált a holland együttes felnőtt gárdájában. A 2000/01-es szezonban 23, az azt követő idényben 21 mérkőzésen lépett pályára a rotterdami csapatban, utóbbi esztendőben a gárdával megnyerte az Európa Liga elődjét, az UEFA Kupát. A játékos a 2005/06-os szezonban a NAC Bredához igazolt, majd az Ajax szerződtette. Az amszterdami csapatban két és fél szezont játszott, és Holland Kupát, valamint Holland Szuperkupát nyert vele. Ezt követően visszatért a NAC Bredához, ahol két teljes idényt töltött, majd 2011 nyarán a Red Bull Salzburghoz szerződött. Az osztrák gárdát - az FTC mostani vezetőedzője, Ricardo Moniz irányításával - bajnoki címhez és kupagyőzelemhez segítette. Leonardo korábban szerepelt a brazil U20-as válogatottban is.
   
A Ferencváros a hatodik helyről várja az OTP Bank Liga jövő hétvégi folytatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.