Magyar válogatott

Megműtötték Koltai Tamást

Sikeres műtéten esett át a válogatott Koltai Tamás, aki ágyéksérülése miatt nem játszhat a románok és a törökök elleni labdarúgó világbajnoki selejtezőn.

2013.03.19 18:39MTI

Az eto.hu keddi beszámolója szerint az OTP Bank Ligában listavezető Győr játékosa azt mondta, jó esély van arra, hogy szerdán elhagyhatja a kórházat.

A futballistánál a múlt héten diagnosztizáltak lágyéksérvet, s egy hónapig nem állhat Pintér Attila vezetőedző rendelkezésére.

Egervári Sándor szövetségi kapitány Szakály Pétert, a DVSC-TEVA középpályását hívta be Koltai helyére a válogatott keretébe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.