Torna Vk

Berki Krisztián első helyen döntős

Berki Krisztián, a lólengés londoni olimpiai bajnoka az első helyen jutott be a szombati selejtezőből a tornászok Franciaországban zajló Világkupájának vasárnapi döntőjébe.

2013.03.16 16:37MTI

A magyar szövetség tájékoztatása szerint Berki 6.5-ös kiinduló pontú gyakorlatát mutatta be, produkciójára 15.9 pontot kapott, ezzel fölényesen vezetve került be a négy tornászt felvonultató fináléba. 

A Vk másik magyar indulója, Hidvégi Vid a gyakorlata közben leesett a lóról, s a hiba miatt csak 14.166 pontot kapott, ez pedig kevés volt a döntőbe jutáshoz. A meghívásos Vk-verseny lólengés-fináléját vasárnap 14.30-kor rendezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.