Megvendégelte a hűséges rajongókat

Berki Krisztián vacsorával tiszteli a szurkolóit

Berki Krisztián vallja: a szurkolókat meg kell becsülni. És ő meg is teszi. Tornász olimpiai bajnokunk az utóbbi pár napban kétszer is találkozott drukkereivel.

2012.09.07 18:29ma.hu

Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a szurkolóktól az olimpia előtt, most pedig, hogy nyertem, még többet – mondta Berki Krisztián. – Sokan odajönnek, gratulálnak, és az eddigi rendezvényeken kiderült, hogy szerencsére elég nagy az érdeklődés is irántunk. A városnapokon Dombi Rudolffal és Karakas Hedviggel együtt dedikáltunk, tegnap pedig egy kellemes hangulatú vacsorán vettem részt három szurkolómmal. Nagyon jó érzés, hogy látom, nemcsak magamnak nyertem ezt az aranyérmet, hanem sokaknak okoztam vele örömet.

Szeptember 4-én Berki a belvárosi Spirit Étteremben találkozott az érdeklődőkkel, ahol 17 órától dedikált, ezt követően pedig vacsorára invitálta azt a három rajongóját, akik az olimpiai időszakban indított szurkolói Facebook-kampány során a leglelkesebben drukkoltak neki.

Fotó: Felix Promotion


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.