Primera División

Négymeccses eltiltást kapott Valdes - a bíró egyet sem...

Négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Victor Valdes, a spanyol listavezető FC Barcelona labdarúgócsapatának első számú kapusa.

2013.03.06 14:14MTI

Az idény végén távozó hálóőr szombaton a Real Madrid vendégeként 2-1-re elvesztett örökrangadó lefújása után magából kikelve rohant oda Miguel Angel Perez Lasa játékvezetőhöz, és trágár szavakkal kérte számon tőle, hogy nem adott meg egy 11-est a katalánoknak a hajrában.

Az idény során 34 meccsen 41 gólt kapott Valdes három hazai (a Deportivo La Coruna, a Mallorca és a Rayo Vallecano ellen) és egy idegenbeli (a Celta Vigo otthonában) meccset kénytelen kihagyni. A klub közölte, hogy fellebbez az ítélet ellen.

A harmadik helyezett Real Madrid a szombati győzelemmel 13 pontra csökkentette hátrányát a listavezető Barcelonával szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.