Napi sportösszefoglaló

Roskadásig teli stadion a derbin - jön a csodagyerek: Barca, Real, Bayern?

Újabb ezer belépőt dobtak piacra, mely pillanatok alatt el is fogyott a vasárnapi Ferencváros-Újpest derbire. Így 18 ezernél is többen tombolhatnak a lelátókon.

2013.03.04 21:49ma.hu

Hatalmas várakozás előzi meg a Fradi-Újpest rangadót, mely nemcsak az Üllői úti stadion búcsúmeccse miatt annyira felfokozott. A zöld-fehérek rendkívül jól erősítettek a télen, mely meg is látszott a múlt hétvégi rajton: magabiztos 3-0-s győzelem Pápán.

Ellenben az Újpest történelme legsúlyosabb vereségét könyvelte el hazai pályán, a Paks 6-0-s diadala a Megyeri úton kicsapta a szurkolóknál és a vezetőknél is a biztosítékot, így nem véletlen, hogy a derbire kettőzött erővel készülnek a lilák.

Jön a csodagyerek

Elképzelhető, hogy már idén Európába igazol a brazil csodacsatár, Neymar. A Santos támadójáért fél Európa sorban áll, a Real Madrid és a Barcelona mellett Pep Guardiola új csapata, a Bayern München is bejelentkezett Neymarért.

Vidi-ETO a Magyar Kupában

Sorsoltak a labdarúgó Magyar Kupában. A Debrecen a másodosztályú Vasassal, míg a bajnoki listavezető Győr a Videotonnal találkozik a kupaelődöntőben. A találkozókra április 16-17-én, illetve május 7-8-án kerül sor.

További hírek

Háború a drukkerek ellen

Kubica ralizik


Birkózóbotrány

Csúszik a Barca

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.