Magyar Kupa

Elmaradt a Vác-Videoton mérkőzés

Elmaradt a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében eredetileg szombat 14 órára kiírt Dunakanyar-Vác - Videoton FC párharc első mérkőzése.

2013.02.23 15:38MTI

A székesfehérvári klub honlapjának beszámolója szerint nem sokkal a hivatalos kezdés előtt sajtótájékoztatón jelentették be a hazaiak képviselői, hogy a találkozót nem rendezik meg. 

Arról nincs pontos információ, hogy a váci futballisták miért nem vállalták a játékot, a Nemzeti Sport Online beszámolója alapján a klub tartozik a játékosoknak, akinek még a papírjaik sincsenek rendben. 

A Videoton egyik munkatársa arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a pálya talaját ugyan a bíró játékra alkalmasnak ítélte, ugyanakkor Vácon "nem készültek a találkozóra", mivel a játékteret nem takarították le, nem vonalazták fel, a kapuk hálóját sem tették fel, valamint a minden mérkőzésen kötelező mentőautó sem érkezett meg. 

A szabályokat betartva a játékvezető 30 percet várt, majd közölte, mivel a hazai csapat nem vállalja a játékot, elmarad a találkozó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.