Vállfájdalom kínozza

A vb-ezüstérmes Sastin Marianna kihagyja a tavaszi birkózóidényt

A kötöttfogású birkózás múlt heti nyitánya után vasárnap 12 órakor a Vasas Fáy utcai edzőcsarnokában megkezdődik a versenyidény női birkózásban és szabadfogásban is.

2013.02.09 12:25MTI

A viadal nagy hiányzója - tudatta a szövetség szombaton az MTI-vel - Sastin Marianna lesz, aki a márciusi Európa-bajnokságon sem indul. Wöller Ákosnak, a női válogatott edzőjének bejelentése szerint a világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes Sastin nem indul az évnyitón, sőt kihagyja az egész tavaszi versenyidényt, mivel makacs vállfájdalom kínozza. 

Muszáj rendbe hozni, hogy teljesen egészségesen és feltöltődve készülhessen fel a szeptemberi budapesti világbajnokságra - indokolt a szakvezető. A szabadfogásban viszont úgy tűnik, hogy teljes lesz a mezőny, amelyben a magyarok mellett finn, német, szlovák és orosz birkózók is szőnyegre lépnek. 

Játékos-edzőként még a nemrég visszavonult Wöller Gergő is tervezi indulását. Gulyás István szakágvezető a válogatott stabil tagjaitól, Hatos Gábortól, Veréb Istvántól, Ligeti Dánieltől és a biztatóan fejlődő Molnár Józseftől is meggyőző teljesítményt vár. Annak ellenére is, hogy a csapat edzőtáborból, kemény alapozó munka közben érkezik a megméretésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.