Atlétika

Kihagyja a fedettpályás szezont az olimpiai bajnok Ennis

Az augusztusi, moszkvai világbajnokságra való minél jobb felkészülés jegyében kihagyja a fedettpályás szezont Jessica Ennis, a hétpróba brit olimpiai bajnoka.

2013.02.04 18:39MTI

"Az edzések jól mennek, de elsősorban azt tartom a célomnak az idén, hogy vb-aranyérmet nyerjek Moszkvában, így nem akarok a rövid fedettpályás idényre összpontosítani" - mondta hétfőn a 27 éves atléta, aki tavaly Londonban brit csúccsal, 6955 ponttal nyerte meg a hétpróbát.
   
Ennis 2009-ben, Berlinben világbajnok lett ebben a számban, két éve a dél-koreai Teguban azonban az orosz Tatyjana Csernova mögé szorult a második helyre. 
   
A brit sportoló várhatóan június végén, Tallinnban versenyez először ebben az évben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.