Anyagi gondok miatt

Elmarad a második legnagyobb francia atlétikaverseny

Anyagi gondok miatt idén nem rendezik meg a második legnagyobb franciaországi atlétikai pályaversenyt Villeneuve-d'Ascq-ban.

2013.01.29 17:20MTI

A Lille Metropole viadal szervezői kedden jelezték, hogy a június 28-ára kiírt eseményt kényetlenek törölni, mert nem tudják előteremteni a szükséges pénzt. Az egyik helyi illetékes a pénzhiány egyik okaként azt emelte ki, hogy tavaly 10 ezren látogattak ki a viadalra, ám csupán 3500-an fizettek a belépőért.
   
A 2012 júniusi versenyen szerepelt többek között a későbbi olimpiai bajnok rúdugró, Renaud Lavillenie, valamint a kétszeres ötkarikás bajnok, Londonban negyedik helyen végző diszkoszvető, Virgilijus Alekna is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.