Labdarúgás

Kisujját törte Petr Cech, a Chelsea kapusa

Eltört a kisujja, ezért a szerdai felkészülési mérkőzésen nem állhat a cseh labdarúgó-válogatott rendelkezésére Petr Cech, a Chelsea kapusa.

2013.02.04 17:23MTI

 Az ország futballszövetségének hétfői közlése szerint a hálóőr szombaton, a Newcastle-ban rendezett bajnokin sérült meg újra. Korábban két meccset ki kellett hagynia, mert a vádliját fájlalta. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ezúttal meddig kényszerül pihenőre.
   
A csehek a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő törökökkel csapnak össze szerdán Manisában, Cechet Jan Lastuvka helyettesíti majd a kapuban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.