Malmőben zajló bajnokság

Rövidpályás gyorskorcsolya Eb: öt magyarból három negyeddöntős 1000 méteren

Az öt magyar indulóból három, Knoch Viktor, Liu Shaolin Sándor és Heidum Bernadett jutott be a negyeddöntőbe vasárnap 1000 méteren, a rövidpályás gyorskorcsolyázók Malmőben zajló Európa-bajnokságának egyéni versenyében.

2013.01.20 13:49MTI

Knoch és Liu Shaolin a selejtezőben egyaránt komoly ellenfeleket kapott, orosz riválisaikat nem is sikerült megelőzniük, de futamukban másodikként zártak, ezzel továbbjutottak.
   
Heidum remek teljesítményt nyújtva, látványos előzéseket bemutatva, magabiztos futamgyőztesként került be a legjobb 16 közé.
Keszler Andrea egy futamba került a címvédő és az összetettben most is élen álló olasz Arianna Fontanával, illetve a német Tina Grassow-val, akik esélyesekhez méltóan az első két helyen zártak, a magyar korcsolyázó pedig harmadik lett, így búcsúra kényszerült.
   
A harmadik magyar női induló, Kónya Zsófia erős négyesbe került, s a papírformának megfelelően nem tudott gyorsabb lenni, mint riválisai, futamában negyedikként zárt, így kiesett.
   
A negyeddöntőket 13.40-től rendezik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.