Labdarúgás

Király Kupa: a Barcelona nem bírt a Málagával

A címvédő FC Barcelona hazai pályán nem bírt a Málaga együttesével a labdarúgó Spanyol Király Kupa negyeddöntőjének szerdai első felvonásán.

2013.01.17 10:30MTI

A bajnokságban 18 győzelemmel és egy döntetlennel toronymagasan listavezető katalán gárda a - Bajnokok Ligájában hozzá hasonlóan nyolcaddöntős - vendégek 25. percben szerzett góljára négy percen belül két találattal válaszolt. A második félidő hajrájára emberelőnybe került Tito Vilanova együttese, a Málaga mégis egyenlíteni tudott a 89. percben, így kedvező helyzetből várhatja a jövő hét csütörtöki visszavágót.
   
A másik szerdai mérkőzésen, a Pintér Ádámot foglalkoztató Real Zaragoza hazai pályán gól nélküli döntetlent ért el a Sevilla ellen. A magyar válogatott játékos ezúttal nem lépett pályára.

   
Spanyol Király Kupa, negyeddöntő, első mérkőzések:

FC Barcelona-Málaga 2-2 (2-1)
Real Zaragoza-Sevilla 0-0
   
kedden játszották:

Real Madrid-FC Valencia 2-0 (1-0)
   
később:

Atlético Madrid-Real Betis 22.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.