Labdarúgás

Három hétre kidőlt Thiago Silva

Az Európában futballozó egyik legjobb brazil, Thiago Silva legalább három hétig nem állhat francia csapata, a Paris Saint-Germain rendelkezésére.

2013.01.14 19:25MTI

A nemzetközileg is magasan jegyzett fővárosi egyesület hétfőn jelentette be honlapján, hogy a csapatkapitány olyan combsérülést szenvedett pénteken az Ajaccio elleni bajnoki mérkőzésen, amely miatt hosszabb kényszerpihenő vár rá.
   
Alapemberének kidőlése azért is érinti rosszul a PSG-t, mert kevesebb, mint egy hónap múlva már nyolcaddöntős mérkőzést vív a spanyol Valenciával a Bajnokok Ligájában, s ha fel is gyógyul addigra a védő, aligha lesz bevethető állapotban.
   
A 28 éves Thiago Silva Olaszországból, az AC Milantól szerződött a párizsiakhoz, akikhez öt évre írt alá tavaly nyáron.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.