Kiss László marad az MLSZ kötelékében

Régi-új kapitány a női fociválogatott élén

Azonnali hatállyal Vágó Attila veszi át a női válogatott szövetségi kapitányi tisztségét - közölte honlapján a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).

2013.01.15 17:31MTI

A szakember jelenleg a Veszprémi LC NB II-es férfi csapatának vezetőedzője, s júniusig, azaz a szerződése lejártáig részmunkaidőben, azt követően pedig főállásban veszi át az első számú női csapat szakmai irányítását. Az eddigi szövetségi kapitány, a korábbi 33-szoros válogatott Kiss László marad az MLSZ kötelékében, a jövőben a Budapesti Igazgatóság utánpótlását irányítja majd.

Vágó Attila számára nem ismeretlen ez a munka, hiszen 2007 őszétől közel három esztendőn át, 27 mérkőzés erejéig (10 győzelem, 7 döntetlen, 10 vereség) már betöltötte ezt a tisztséget. Lányát, Vágó Fannyt, az MTK játékosát 2012-ben az MLSZ az év női focistájának választotta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.