Üzleti ügyekre hivatkozva döntött a focista

Beckham nem igazol Ausztráliába

Várhatóan nem szerződik Ausztráliába David Beckham, az angolok 115-szörös válogatott futballistája, aki távozik az észak-amerikai bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy együttesétől.

2012.12.15 10:15MTI

Tony Sage, a Perth Glory tulajdonosa úgy nyilatkozott, beszélt a 37 éves középpályással, aki elmondta neki, nem akarja Ausztráliában folytatni pályafutását, mivel nagyon messze lenne üzleti ügyeitől. Az angol válogatott korábbi csapatkapitánya hat év után hagyja el a Galaxyt, mellyel idén és tavaly is bajnokságot nyert. Közlése szerint ugyanakkor nem hagy fel a focival, s már több ajánlatot is kapott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.