A Szpartak elnöke révbe ért

Rátgéber az Euroliga-győztes Szpartak Moszkvánál folytatja

Rátgéber László keddi bejelentése után, miszerint 15 év után távozik a Pécs kispadjáról, szinte biztosra vehető volt, hogy a Szpartakhoz ír alá. Nem új keletű ugyanis a tréner és az orosz sztárcsapat kapcsolata.

2008.06.05 09:00ma.hu

A ma. hu információi szerint már csak napok kérdése, hogy hivatalosan is bejelentsék Rátgéber szerepvállalását a Szpartak Moszkva női kosárlabda csapatnál. Rátgébert már többször próbálta elcsábítani a Szpartak elnöke, Sabtaj von Kalmanovics, és olyan is megtörtént, hogy a trénerre bízta, mondja meg ő: mennyit akar keresni. 

Rátgéber egészen addig nem foglalkozott az ilyen lehetőségekkel, ameddig esély volt arra, hogy hosszú távon rendeződhet a Pécs anyagi helyzete. Mostanra eldőlt, hogy a közeljövőben nincsen esély minőségi szakmai munkát végezni, így kénytelen volt váltani. Az edzőnek most nagyon komoly esélye lesz arra, hogy újdonsült csapatával elhódítsa a hölgyek első számú európai trófeáját, az Euroligát. Ebben bizonyára segítségére lesz az olimpiai bajnok Dina Taurasi, és a világbajnok Lauren Jackson.
 
Rátgébernek bizonyára egy dolog majd többször előjön rémálmaiban. Egy olyan mérkőzés, amelyet nagy valószínűséggel soha nem akar majd levezényelni a Szpartak edzőjeként: a Pécs-Szpartak Moszkva…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.