Nyeretlenek csatája

Labdarúgó NB1: Eger győzött Paks ellen

Az újonc Eger egygólos győzelmet aratott Pakson a nyeretlen csapatok csatáján a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

2012.08.24 19:23MTI

OTP Bank Liga, 5. forduló MVM Paks–Egri FC 0–1 (0–0) 
Paks, 1000 néző, v.: Vad II. gólszerző: Pavlov (83.) sárga lap: Fiola (57.), Éger (82.), illetve C. Pavicevic (95.) 

Paks: Pokorni – Heffler T., Éger, Sifter, Csehi – Kiss T., Fiola (Eppel, 62.), Sipeki, Heffler N. (Bartha, a szünetben) – Tököli (Kulcsár D., 70.), Simon A. 

Egri FC: Sztankó – Preklet, Knakal, Balog Zs., Mecinovic (Stanislaw, 24.) – Németh N. (Pavlov, 75.), Pavicevic, Dobric (Farkas Á., 81.), Kovács G. – Koós, Pisanjuk. 

A nagy meleg rányomta a bélyegét a találkozóra, sok volt a rossz passz és technikai hiba. A paksiak próbálkoztak becsülettel, de támadásaikból ezúttal hiányzott a lendület. Az Eger két veszélyes kontrát vezetett az első félidőben, akár előnybe is kerülhetett volna. A fordulás után még inkább visszaesett a színvonal, úgy tűnt, hogy sorozatban negyedszer is döntetlent játszik a Paks, de a hajrában Pavlov eldöntötte a három pont sorsát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.