VV Vera lelkesen rúgta a bőrt

Képek - Focistának állt a ValóVilág érzékeny nője

Eredetileg csak kikapcsolódni ment a Médiaválogatott tagjaival VV Vera, de annyira magával ragadta őt a játék izgalma, hogy végül csatlakozott a focicsapathoz.

Fiúk között focizott VV Vera képgaléria

2012.08.15 16:29ma.hu

A siófoki Beach Clubban múlatta az időt nemrégiben VV Vera a Médiaválogatott tagjaival, amikor a srácok meghívták Verát is a csapatba focizni. „Nagyon szeretek focizni. Gyermekkoromban sokszor jártam ki a fiúkkal a pályára. Ezért is örültem, amikor lehetőséget kaptam, rögtön nehezítő tényezőként homokon – emlékszik Vera. – Igazából inkább kitartó, mint ügyes vagyok, de a srácok elmondása alapján volt néhány jó passzom.

Vera egyetlen nőként a nagy hőségben a strandfocipályán helytállt és még élvezte is, ugyanis a végén egy gólra is esélyes volt, csak sajnos fölérúgta. Legnagyobb örömére az szolgált, amikor a meccs után bevetették magukat a habokba.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


Jólesett megmártózni a vízben. A nagy melegben még azért sem haragudtam a csapattársaimra, hogy egy perc alatt tönkretették a frizurámat azzal, hogy a víz alá nyomtak – nevet a ValóVilág érzékeny lánya. – Kefir pedig annyira aranyos volt, hogy még mentőövet is dobott nekem a csónakról, hogy meg ne fulladjak.

A nap végén Jerzy elárulta, hogy valójában nincs közte és Vera között semmi, csak a különös véletlenek játszottak össze abban, hogy egymást követően két rendezvényre is mindketten meghívást kaptak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.