Wellness-hétvégét szervezett a sztár

Képek - Kárpótolta családját a távollétért Kocsis Tibi

Az X-Faktor 2011. évi győztesének, Kocsis Tibornak nagyon sűrűek a napjai. A fellépések, interjúk, klipforgatás és a most megjelenő első lemezének munkálatai miatt családját alig látja, ezért mindenképp kárpótolni akarta őket.

Bükfürdőn pótolta be az elmaradt családi programokat képgaléria

2012.07.24 14:29ma.hu

Kocsis Tibi nem nagyon gondolhat hosszabb szabadságra, annyi teendője akad mostanában, a nagyobbik szívfájdalma azonban az, hogy elfoglaltságai miatt családját is ritkán látja. Lajosmizsén sem jár hónapok óta, jó testvérként viszont azon törte a fejét, hogy valahogy kompenzálja a mindezt, így elhatározta, ha befejezi a lemezt, összehozza a családot egy rövid pihenésre.

Éppen befejeztem a lemezemet, amikor azon gondolkoztam, hogy megszervezek egy wellness hétvégét a családnak. Bükfürdőre esett a választásom, ahol az ország első holisztikus szállodájában tölthettünk néhány napot” – meséli Tibó.

Nővéremékkel a két kicsivel és a húgommal így együtt öt éve nem voltunk nyaralni, ezért is örültem, hogy sikerült összehívnom a családot. A keresztlányom Hanna végig követett és talán ő volt az, aki a leginkább élvezte a „nyaralást”, mert így végre vele foglalkozhattam” – mosolyog.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


Az énekes és családja nem csak fürdőzéssel, hanem aktívan töltötte a büki napokat, ugyanis nagy bátorsággal próbálták ki a kristálytornyot, ahol 17 méter magasban a semmi felett lebegtek, léghajóba szálltak, vagy éppen a pókhálót próbálták ki.

A legnagyobb móka az volt, amikor Lilla nővérem és a húgom, Linda egy óvatlan pillanatban a medencébe rántott ruhástul, persze ott már várt a kedves sógorom” – nevet Tibó az összeesküvésen. „Abszolút nem számítottam rá, hogy a vízben fogok kikötni, így gyanútlanul zsebre tettem a telefonomat, amit pár perc múlva már a medencéből halásztam ki. Nem mondom, hogy a nagy melegben nem esett jól a hűsítő víz, de szólhattak volna, hogy mit terveznek ellenem – bosszankodott viccesen az énekes –, mert akkor rákészülök!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.