A Balaton fővárosában is tarolt a Sugarbird

Képek - Zimány Lindáék most Siófokon pózoltak

Nyár, Balaton part, gyönyörű nők, fantasztikus ruhák. Egy tökéletes hétvége, ahol hölgyeknek és uraknak egyaránt akadt látnivaló. Siófok újonnan megnyílt bárjában különös meglepetésben lehetett része a szórakozni vágyóknak.

Siófokon is hódítottak a cukormadárkák képgaléria

2012.07.10 12:29ma.hu

A Covergirls igazán forró hangulatot varázsolt legújabb divatbemutatóján, a siófoki Tesók Cafe&Bar szezonnyitóján. A közönség remek hangulatban csodálhatta meg a legújabb ruhakreációikat, amelyeket nem csak a csinos modellek, hanem a divatmárka képviselői is felvonultattak a színpadon. Az esemény sztárvendégeiként ugyanis Bódi Sylvi, Zimány Linda és Dukai Regina kápráztatta el az érdeklődőket.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


A három csinos hölgy a divatshow után a pult mögül kínálta a Bock Józseffel közösen megálmodott borkülönlegességeket a vendégeknek. Dukai Regina párja, Feczesin Róbert, az olasz Brescia csapatának focistája is a lányokkal tartott a siófoki eseményre. A bemutató után a hírességek is belevetették magukat az éjszakába, és hajnalig szórakoztak.

Még több hír a sztárokról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.