Szlovákiában is népszerű a Sugarbird

Képek - Elrepültek a Cukormadárkák: Dukai és Bódi külföldön is hódít

A címlaplányok számos budapesti és vidéki helyszín után ezúttal a felvidéki Dunaszerdahelyre látogattak. Így a márka határon túli követői az új kollekció darabjait bemutató divatshow-n személyesen is találkozhattak Bódi Sylvivel és Dukai Reginával.

Szlovákiában is szárnyall a Sugarbird képgaléria

2012.05.03 10:29ma.hu

A Sugarbird divatmárka néhány nappal ezelőtt újabb meglepetéssel kedveskedett rajongóinak. Bódi Sylvi és Dukai Regina ugyanis egészen Dunaszerdahelyig utaztak, hogy részt vegyenek a szlovákiai üzlet szervezte bemutatón.

Amikor megérkeztük, már több száz rajongó várt bennünket, akik nagyon örültek, hogy a városukba látogattunk. Hatalmas öröm volt látni és érezni, hogy határon túl is ilyen sokan szeretnek minket és a ruháinkat. A rendezvényen szinte csak lányok voltak, ráadásul majdnem kivétel nélkül mindannyian Sugarbird ruhában érkeztek, ami külön megtiszteltetés volt számunkra” – kezdte Bódi Sylvi, aki a Dukai testvérekkel, Reginával és Gergővel érkezett a helyszínre.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


A bemutató remekül sikerült, a modellek igazán szépek és csinosak voltak. A bátyám nagyon élvezte a házigazda szerepet, bár ennyi hölgy között ezen nem is csodálkoztam” – viccelődött Regina.

"A helyiek mindannyian roppant kedvesek voltak, még egy gyönyörű tortával is megleptek minket” – tette hozzá. Regina az eseményen ráadásként egy dallal is elkápráztatta a jelenlévőket, amit a lelkes közönség hatalmas vastapssal köszönt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.