Megvertük az Európa-bajnokot

Görögverés után - Koeman büszke

Győzelemmel debütált a magyar labdarúgó-válogatott élén a nemrég kinevezett holland szakember, Erwin Koeman.

2008.05.26 07:07nb1.hu

A görögök felett aratott 3-2-es győzelem újból a csapat mellé állíthatja a szurkolókat, a kapitány szerint ugyanis van mire építeni. - Azt kell mondanom, hogy az első félidőben is jól játszottunk - mondta a mérkőzés lefújását követően Erwin Koeman. 

- Könnyedén játszottunk, akár a grundon lettünk volna, és ha egy picit jobban odafigyelünk, akkor 0-0-lal tudtuk volna letudni az első félidőt. Ennek tekintetében az 1-0-s görög vezetés kudarcnak számít. A találkozó végén mindenkinek egyenként gratuláltam, nagyon fontos volt ez a győzelem a csapatnak és nekem is egyaránt. 

Örülök, hogy egy támadó szellemű, agresszív gárdát láttam a pályán. Van mire építenünk, azonban most két nap pihenőt kapnak a srácok, aztán kedden újból elkezdjük a munkát.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.