Betegnek érezte magát

EB-Eusebio kórházba került

Kórházba került Eusebio, a korábbi futballsztár, aki éppen meglátogatta a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon hazája csapatát, az elődöntős portugál válogatottat.

2012.06.24 12:00MTI

A dél-európai ország szövetsége vasárnap azt közölte, hogy a 70 éves élő legenda szombaton betegnek érezte magát opalenicai edzőtáborban, ezért elővigyázatosságból a poznani kórházba szállították. A lengyel szervezők azt a tájékoztatást adták, hogy Eusebio vasárnap is kórházban marad, mert folytatódnak a vizsgálatok. A Fekete Párducként is emlegetett Eusebiót december óta negyedszer kellett kórházba vinni, december közepén előbb kétoldali tüdőgyulladással, januárban pedig nyakfájdalmai miatt ápolták, majd magas vérnyomása miatt került klinikára. 

Eusebio vezetésével a Benfica négyszer jutott BEK-döntőbe, ebből kettőt (1961, 1962) nyert meg, míg a portugál válogatottal bronzérmes volt az 1966-os világbajnokságon. A nemzeti együttesben 64-szer lépett pályára és 41 gólt szerzett. 1975-ben vonult vissza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.