Tiltott reklám

EB-Fegyelmi vizsgálat Bendtner alsónadrágja miatt

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi eljárást indított tiltott reklám miatt a dán Nicklas Bendtner ellen. A fegyelmi bizottság hétfőn foglalkozik az üggyel.

2012.06.15 15:32MTI

A 24 éves csatár szerdán, a portugálok ellen 3-2-re elveszített Európa-bajnoki csoportmérkőzésen egyenlítő gólt szerzett (2-2), ennek ünneplése közben felhúzta a mezét, így kilátszott alsónadrágjának a széle. A ruhadarabon egy ír fogadóirodának a neve volt olvasható, amely a futballista egyik barátjának a tulajdona. A játékos akkor közölte: "Egy haveromtól kaptam az alsónadrágot azzal, hogy szerencsét fog hozni nekem." Az UEFA szabályzata szerint a játékosok semmilyen ruhadarabjukon nem reklámozhatnak az Eb-n.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.