A klub 2015. június 30-ig megállapodott vele

Cristian Ugalde az MKB Veszprém játékosa lett

Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata hároméves szerződést kötött Cristian Ugaldéval, aki a magyar bajnok történetének első spanyol játékosa lett.

2012.06.14 13:21MTI

A klub csütörtökön jelentette be, hogy 2015. június 30-ig megállapodott a barcelonai nevelésű balszélsővel.

Ugalde már 18 évesen szerepelt a spanyol válogatottban, amelyben eddig 72 alkalommal jutott szóhoz, és tagja a londoni olimpiára készülő keretnek is. A 24 éves játékos a Bajnokok Ligája-győzelem mellett három spanyol bajnoki aranyérmet és három Spanyol Kupa-elsőséget szerzett.

A nemzetközi porondra a 2007/08-as szezonban robbant be igazán, amikor a BL-ben 34 gólt szerzett, míg legnagyobb sikerét tavaly érte el azzal, hogy, a BL-t nyert katalán együttes meghatározó tagja volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.