Az MKB Veszprémhez igazol

Nagy László elhagyja a Barcelonát

Nagy László elhagyja a Barcelona kézilabdacsapatát, és az MKB Veszprémhez igazol.

2012.05.02 13:48MTI

Enric Masip, a katalán klub technikai igazgatója spanyol lapok beszámolója szerint szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az átlövő elszerződik, és a magyar klubnál folytatja pályafutását.
   
Szörnyi Attila, Nagy menedzsere délutánra ígért megerősítést.
   
A 31 esztendős, szegedi nevelésű Nagy 2000 óta játszik a Barcelonában, háromszor nyert spanyol bajnokságot és kupát, kétszer Bajnokok Ligáját és egyszer EHF Kupát. A játékos a múlt pénteken kapta meg a spanyol állampolgárságot, így akár az ibériai ország válogatottjában is szerepelhetne a londoni olimpián.
   
Masip jelezte, hogy a Barcelona a játékospályafutása utáni évekre is kiterjedő szerződést kínált Nagynak húszszázalékos fizetésemeléssel, de nem tudnak versenyezni olyan ajánlattal, amelyik több mint kétszeresére emelné a játékos eddigi jövedelmét. Hozzátette: Naggyal még nincs írásos megállapodás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.