Boldog, hogy ő lehet a fociünnep arca

Natalja Prokopenko lett Miss Eb Németországban

Natalja Prokopenko orosz építésznőt választották a hamarosan kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság szépségkirálynőjévé Németországban.

2012.05.28 14:18MTI

A 24 éves szépség a tornán részt vevő országokat képviselő 15 jelöltet utasította maga mögé a Rust bei Freiburgban rendezett szépségkirálynő-választáson.
   
"Örülök, hogy én lehetek az arca ennek a nagyszabású futballünnepnek" - mondta Prokopenko, aki az építészet mellett egy másik szakmát is űz: kozmetikus. Az orosz szépség hét és fél éve él családjával Németországban.
   
A labdarúgó Európa-bajnokság szépségkirálynője több alkalommal is hivatalos programokon fog szerepelni, címe mellé pedig egy kerékpárt és kétezer eurót is kapott.
   
A lengyelországi és ukrajnai sportesemény előtt két héttel rendezett királynőválasztáson 18 és 25 év közötti nők mérettették meg magukat a tornán részt vevő 16 ország képviseletében. A jelöltek hazájuk válogatottjának mezét viselték, de estélyi ruhában és fürdőruhában is fel kellett vonulniuk.
   
A királynő első udvarhölgye a cseh, második udvarhölgye pedig a dán szépség lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.