Tüzet nyitott a férfiak egy csoportja

Kikapott a Lakers: nyolc nőt lőttek meg a meccs után

Nyolc embert meglőttek hétfő éjjel, alig néhány sarokra az oklahomai Chesapeake Energy Arénától, miután a város csapata, az Oklahoma City Thunder az NBA-rájátszásban legyőzte a Los Angeles Lakerst.

2012.05.22 15:17MTI

A rendőrség szerint a sportcsarnokból távozó tömeg egy része a város szórakozó negyede, Bricktown felé tartott, amikor egy férfiakból valamint egy nőkből álló csoport összeszólalkozott. A szóváltás során az előbbiek nyitottak tüzet az utóbbiakra. Az incidens kiváltó okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, és senkit sem vettek őrizetbe.
   
A sebesültek egyikének állapota válságos, a többi nem szenvedett életveszélyes sérüléseket. Az esettől függetlenül kórházba szállítottak egy nőt, akit felpofoztak és megrugdostak a tömegben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.