A következő meccsről

Balzsayék még nem egyeztettek az Universummal

Balzsay Károly menedzsmentje várja az Universummal való egyeztetést a következő mérkőzésről.

2012.05.22 13:11ma.hu

A szaksajtó arról ír, hogy a hétfői panamai versenytárgyaláson kijelölték a július 7-ét, vagy 14-ét belfasti helyszínnel az északír Brian Magee elleni összecsapásra. Dr. Elbert Gábor szerint Waldemar Kluch már a budapesti Ramada Aquaworldben tartott februári sajtótájékoztatón említette ezt a júliusi lehetőséget.

„A mostani hírektől a budapesti bejelentés annyiban különbözik, hogy akkor az Universum tulajdonosa magyarországi helyszínt említett. Amint visszatérnek Európába, egyeztetni fogunk a folytatással kapcsolatos kérdésekről” – mondta Balzsay Károly menedzsere.

A Boksz Világszövetség (WBA) magyar nagyközépsúlyú világbajnoki áprilisban a német Dimitri Sartison ellen védte meg övét Schwerinben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.