Tíz euróért megnézhető

Nyilvános edzéseket tart Ausztriában a spanyol futballválogatott

A szurkolók 10 euróért megtekinthetik a június 8-án kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra készülő címvédő spanyol válogatott B csapatának ausztriai edzéseit.

2012.05.19 09:59MTI

A világbajnok spanyolok kerete jövő hét kedden kezdi meg egyhetes edzőtáborozását Schrunsban, ahol még nem lesznek jelen a Chelsea, az FC Barcelona és az Athletic Bilbao játékosai, mivel a Bajnokok Ligája, illetve a Spanyol Király Kupa fináléjában lesznek érdekeltek.
   
A helyi turisztikai hivatal közlése szerint a spanyol csapat öt nyilvános edzést tart majd, s jövő hét szombaton Szerbiával, négy nappal később pedig a Koreai Köztársasággal játszik barátságos mérkőzést Svájcban.
   
Spanyolország az olaszokkal, az írekkel, valamint a horvátokkal szerepel azonos csoportban a lengyel-ukrán közös rendezésű kontinensviadalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.