Rogge elnököt köszöntik

Schmitt Pál vezetésével Lausanne-ban ülésezik a NOB

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) Sport és Környezetvédelem bizottsága a jövő hét első napjaiban Schmitt Pál vezetésével a szervezet székházában, Lausanne-ban ülésezik.

2012.05.06 10:21MTI

A grémium - amelyet 1995-ös megalakítása óta Schmitt Pál vezet - az ENSZ június második felében Rio de Janeiróban rendezendő Környezetvédelmi Világkonferenciájának előkészületeit vitatja meg.

E mellett a Nemzetközi Kapcsolatok bizottsága - amelynek szintén tagja Schmitt Pál - időszerű kérdésekről tárgyal. A Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli elnöke lausanne-i tartózkodását kihasználva köszönti Jacques Rogge elnököt, aki május 2-án ünnepelte hetvenedik születésnapját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.