Környezetvédelem és ötkarikás játékok

Lengyelország - Schmitt elnököl a NOB-szemináriumon

Schmitt Pál államfő elnökletével, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szervezésében, 32 európai ország részvételével regionális szeminárium zajlik a lengyelországi Wroclawban.

2012.03.01 17:51MTI

Az eseményen kiemelten foglalkoznak a nyári, londoni ötkarikás játékok előkészületeivel, különös tekintettel a város környezetének védelmére.
   
A Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) csütörtöki közleménye szerint a szeminárium fő témái között szerepel "a környezetvédelem bemutatása az innsbrucki téli ifjúsági olimpián" is.
   
A KEH kiemeli: az ötkarikás mozgalom is készül a RIO+20 világkonferenciára, amely értékelni fogja az 1992-ben, Rio de Janeiróban megrendezett "Föld csúcsértekezlet" óta megtett utat, az elért eredményeket, valamint a fenntartható fejlődés terén még mindig fennálló problémákat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.